Testimonials

“…en ik kan makkelijker mijn eigen ‘beren’ opruimen.”

Ellen deed een Lifeplanning

Ik zat in een burn-out en hoopte heel erg dat lifeplanning iets zou doen voor mij. 

Het was af en toe best confronterend, er werd me regelmatig een spiegel voor gehouden. Dat werkte ook wel verhelderend, dat wel. Je kon mij zó duidelijk laten voelen dat ik geen verkeerde antwoorden kon geven en dat alle mogelijkheden open lagen.

Ik merk dat ik anders in het leven ben gaan staan. Ik ben wat mondiger geworden. Ik ben zelfverzekerder geworden en ik kan makkelijker mijn eigen ‘beren’ opruimen.

- Ellen Voigt - Hengelo

“Ik heb een manier gevonden zodat ik de dingen die ik graag wil kan combineren.”

Lotte deed een Lifeplanning

Ik wist even niet meer wat ik wilde nu en in de toekomst. De dingen die ik wilde waren erg tegenstrijdig. Ik wilde de wereld rondreizen, maar had daar niet genoeg geld voor. Ook wilde ik graag naar school om een diploma te halen.

 Je hebt me op allerlei manieren mijn gedachten op een creatieve manier aan het werk gekregen. Dat was voor mij heel verrassend, omdat dit een lange tijd al niet meer gelukt was. Ik had niet verwacht dat deze lifeplanning zoveel kon veranderen, in een best wel korte tijd.

Ik heb een manier gevonden zodat ik de dingen die ik graag wil kan combineren. Ik ben begonnen met school én ik heb een baan gevonden waarin ik mezelf helemaal kan vinden. Daardoor kan ik veel sparen en elk jaar een mooie reis maken.

- Lotte Aalderink - Hengelo

“De eerste stappen heb ik zelfs direct genomen.”

Jos deed een Lifeplan Mini

Ik stelde het schrijven van een boek over mijn leven tussen drie culturen steeds maar voor me uit. Tijdens een interview van René bij Radio Hengelo kwam dat ter sprake. René nodigde mij daarop uit voor een Lifeplan Mini.

Ons gesprek heb ik ervaren als ondersteunend, positief en stimulerend waarbij er vooral goed geluisterd werd.

Ik ben compleet verrast dat ik de koe bij de horens ga vatten na ons gesprek en mijn relaas ga vastleggen. De eerste stappen heb ik zelfs direct genomen.

- Jos Klaczynski - Hengelo

Testimonials

“Je hielp me ontdekken wat écht belangrijk is in mijn leven.”

Anna deed een Lifeplanning

Voordat ik bij jou een lifeplanning ging doen wilde ik niet meer verder hobbelen in mijn leven. Ik wilde een doel hebben. Ik wilde iets doen wat ertoe doet. Ik wilde niet mijn hele leven omgooien, maar ik was het zo zat om maar gewoon alles te blijven doen zoals ik deed.

Ik durfde eigenlijk helemaal niet, ik was bang voor het onbekende. Het is veel makkelijker om te blijven hangen in iets dat je al kent. Ik ontdekte echter dat het heel makkelijk is om je door angst te laten leiden, maar dat me dat niet verder helpt.

Ik kwam er in onze sessies vooral achter dat ik (weer) mag dromen en dat er heel veel meer haalbaar is. Nu denk ik vooral: ik wens nog veel meer! Je hielp me ontdekken wat echt belangrijk is in mijn leven.

- Anna HM (wil graag anoniem blijven)

“Ik ontdekte een nieuw perspectief ten aanzien van tekenen…..”

Sander deed een Lifeplan Mini

Ik merkte dat ik stagneerde in mijn uren tekenen. Ik dacht dat dit kwam vanwege een gebrek aan feedback van anderen, plus dat ik geen duidelijk plan had waar ik naartoe wilde werken.

Je gaf geen waardeoordelen en stelde vragen omtrent mijn tekenen en mijn wensen. Hierdoor ging ik mij beseffen dat de antwoorden in mijzelf zitten. Het ging voor mij over succes. Maar tekenen, om mijzelf op sociaal gebied verder te ontwikkelen past beter, ook al vindt ik dat spannend.

Ik ontdekte een nieuw perspectief ten aanzien van tekenen dat meer met zijn en doen te maken heeft, dan met hebben.

- Sander - Dordrecht

“het is zichtbaar geworden dat de wijze waarop ik in mijn werk en privé omging met situaties niet anders is maar juist hetzelfde!”

Patrick deed een Lifeplanning

Ik ervaar aan de vooravond te staan van een nieuwe/volgende stap in mijn loopbaan. Mijn visie op leiderschap ontwikkeld zich sterk maar dit maakt ook dat de vraag sterker wordt wat hiermee te doen.

Na het tweede gesprek ervaarde ik een soort van mentale splitsing…….ga ik de focus van dit traject leggen op “doen” of ga ik de focus leggen op “zijn”. Hierin koos ik voor “zijn”.  Voor mij zit in “zijn” meer diepgang en een groter vlak van onbekend terrein. Gaande het traject ontdekte ik dat mijn vraag/zoektocht naar een volgende stap in mijn loopbaan ook overeenkomsten had met privé emotionele vraagstukken.

Het is mooi om te ervaren hoe jij een omgeving creëert waarin ik mij echt vrij heb gevoeld om alle kanten op te gaan in mijn hoofd. Het maakte het mogelijk om te ontdekken dat de coping strategieën die ik mijzelf eigen heb gemaakt……onbewust overlopen vanuit het functionele(werk) naar privé….en vice versa.

- Patrick Hartog - Elst (Patrick wil liever geen foto plaatsen)

Partners

Werken aan eenheid doen we samen. Samen maakt sterker. Samen is een betere toekomst. Voor jou, voor mij voor iedereen. Life Planning is een proces om mensen dichter bij zichzelf te laten komen. Om mensen de dingen te laten doen die ze zelf graag willen. Ook nog eens vol passie en overgave. Als mensen op die manier hun leven leiden draagt dat altijd bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin iedereen de bijdrage doet die er toe doet. Vooral passend bij de eigen ambitie. Op deze pagina over eenheid, vind je een aantal ondernemingen, organisaties en goede doelen. Zij dragen vanuit hun passie en bevlogenheid bij aan een betere samenleving. Heel graag nodig ik je uit er eens een kijkje te nemen.

Vereniging Life Planners Nederland

Beroepsvereniging van Nederlandse (Financial) Lifeplanners

 

 

Oost.nl

Laat ondernemers duurzaam groeien

 

 

ROZ groep

Partner in ondernemen

 

 

Happy Planet Professionals

Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals.

 

 

Piekartz Director

Jessie von Piekartz Art Director

 

 

Provincie Overijssel

Verstrekker van de startversneller subsidie

 

 

United Economy

Is een duurzaam handelsnetwerk, met een eigen munteenheid

 

 

Volksuniversiteit Hengelo

Cursussen en Workshops

 

 

Studio Jimmy Lou

Geeft vorm aan jouw bedrijf

webdesign | huisstijl | drukwerk

 

 

Herbert Hoveniers

buitengewoon goed

Wientjes Advies

Je financieel planner als vertrouwenspersoon

 

 

Means in Progress

Als je ook de ambitie hebt om lifeplanner te worden.

 

 

Warchild

Steun, Onderwijs en bescherming van oorlogskinderen

Contact

Enschedesestraat 43K

7551 EJ Hengelo

+31 6 39398128

rene@lifeplanningvoorjou.nl

 

NIEUWSBRIEF

×