Over René van den Assem

Mijn naam is René van den Assem.

Ervaren

Voor mij gaat het leven vooral over ervaren. Van elke ervaring iets meenemen in mijn persoonlijke ontwikkeling, een proces wat continue doorgaat.

Onrust

Al dat ervaren geeft soms ook onrust. Door willen naar en met iets nieuws. Het leven is daarmee voor mij een avontuur. Een avontuur en zoektocht naar balans in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele elementen van het leven.  Dicht bij mezelf.

Leidraad

Om die onrust in banen te leiden en niet letterlijk van de hak op de tak te springen, gebruik ik lifeplanning als leidraad om mijn leven richting te geven. Als intentie, gekoppeld aan concrete doelen, om er voor te zorgen dat de uitvoering (iets waar het bij mij wel eens aan kan schorten) ook daadwerkelijk tot stand komt. En dat werkt !

Positieve Levenshouding

Ik hou van het leven en probeer dat houden van, ook over te brengen op anderen met een positieve instelling en levenshouding. 

 

 

portret

Partners

Werken aan eenheid doen we samen. Samen maakt sterker. Samen is een betere toekomst. Voor jou, voor mij voor iedereen. Om die dingen te doen die je zelf graag wil vanuit passie en bevlogenheid. Als jij op die manier jouw leven leidt draagt dat altijd bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin jij de bijdrage doet die er toe doet. Passend bij jouw eigen ambitie. Op deze pagina over eenheid, vind je een aantal ondernemingen, organisaties en goede doelen. Zij dragen vanuit hun passie en bevlogenheid bij aan een betere samenleving. Heel graag nodig ik je uit er eens een kijkje te nemen.

Herbert Hoveniers

buitengewoon goed

Means in Progress

Als je ook de ambitie hebt om lifeplanner te worden.

 

 

Levensechtfotografie

Potretfotografie en meer

 

 

United Economy

Is een duurzaam handelsnetwerk, met een eigen munteenheid

 

 

Studio Jimmy Lou

Geeft vorm aan jouw bedrijf

webdesign | huisstijl | drukwerk

 

 

Wientjes Advies

Je financieel planner als vertrouwenspersoon

 

 

Piekartz Director

Jessie von Piekartz Art Director

 

 

Warchild

Steun, Onderwijs en bescherming van oorlogskinderen

Contact

René van den Assem

Leonardstraat 145

7553 XX Hengelo

+31 6 39398128

mail@renevandenassem.com

 

NIEUWSBRIEF

×