Over René van den Assem

Mijn naam is René van den Assem, lifeplanner.

Ervaren

Voor mij gaat het leven vooral over ervaren. Van elke ervaring iets meenemen in mijn persoonlijke ontwikkeling, een proces wat continue doorgaat.

Onrust

Al dat ervaren geeft soms ook onrust. Door willen naar en met iets nieuws. Het leven is daarmee voor mij een avontuur. Een avontuur en zoektocht naar balans in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele elementen van het leven.  Dicht bij mezelf.

Leidraad

Om die onrust in banen te leiden en niet letterlijk van de hak op de tak te springen, gebruik ik lifeplanning als leidraad om mijn leven richting te geven. Als intentie, gekoppeld aan concrete doelen, om er voor te zorgen dat de uitvoering (iets waar het bij mij wel eens aan kan schorten) ook daadwerkelijk tot stand komt. En dat werkt !

Helpen

Ik hou van het leven en probeer dat houden van, ook over te brengen op anderen met een positieve instelling en levenshouding.  Mensen helpen om dicht bij zichzelf te blijven,  meer balans te ervaren in hun leven.

 

 

portret

Mijn droom

Zoveel mogelijk mensen dichter bij zichzelf brengen, dichter bij een leven in balans.

Het middel wat ik daarvoor gebruik is  lifeplanning.

 

Wil jij ook dichter bij jezelf komen?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om langs te komen voor een eerste kennismaking en exploratie gesprek, geheel op mijn kosten.

Mijn lifeplan praktijk is aan de Hazenweg in Hengelo, vlakbij het vd Valk Hotel en het Plein Westermaat.

 

Testimonials Lifeplanning

“…en ik kan makkelijker mijn eigen ‘beren’ opruimen.”

Ellen deed een Lifeplanning

Ik zat in een burn-out en hoopte heel erg dat lifeplanning iets zou doen voor mij. 

Het was af en toe best confronterend, er werd me regelmatig een spiegel voor gehouden. Dat werkte ook wel verhelderend, dat wel. Je kon mij zó duidelijk laten voelen dat ik geen verkeerde antwoorden kon geven en dat alle mogelijkheden open lagen.

Ik merk dat ik anders in het leven ben gaan staan. Ik ben wat mondiger geworden. Ik ben zelfverzekerder geworden en ik kan makkelijker mijn eigen ‘beren’ opruimen.

- Ellen Voigt - Hengelo

“Ik heb een manier gevonden zodat ik de dingen die ik graag wil kan combineren.”

Lotte deed een Lifeplanning

Ik wist even niet meer wat ik wilde nu en in de toekomst. De dingen die ik wilde waren erg tegenstrijdig. Ik wilde de wereld rondreizen, maar had daar niet genoeg geld voor. Ook wilde ik graag naar school om een diploma te halen.

 Je hebt me op allerlei manieren mijn gedachten op een creatieve manier aan het werk gekregen. Dat was voor mij heel verrassend, omdat dit een lange tijd al niet meer gelukt was. Ik had niet verwacht dat deze lifeplanning zoveel kon veranderen, in een best wel korte tijd.

Ik heb een manier gevonden zodat ik de dingen die ik graag wil kan combineren. Ik ben begonnen met school én ik heb een baan gevonden waarin ik mezelf helemaal kan vinden. Daardoor kan ik veel sparen en elk jaar een mooie reis maken.

- Lotte Aalderink - Hengelo

“De eerste stappen heb ik zelfs direct genomen.”

Jos deed een Lifeplan Mini

Ik stelde het schrijven van een boek over mijn leven tussen drie culturen steeds maar voor me uit. Tijdens een interview van René bij Radio Hengelo kwam dat ter sprake. René nodigde mij daarop uit voor een Lifeplan Mini.

Ons gesprek heb ik ervaren als ondersteunend, positief en stimulerend waarbij er vooral goed geluisterd werd.

Ik ben compleet verrast dat ik de koe bij de horens ga vatten na ons gesprek en mijn relaas ga vastleggen. De eerste stappen heb ik zelfs direct genomen.

- Jos Klaczynski - Hengelo

Testimonials

“Je hielp me ontdekken wat écht belangrijk is in mijn leven.”

Anna deed een Lifeplanning

Voordat ik bij jou een lifeplanning ging doen wilde ik niet meer verder hobbelen in mijn leven. Ik wilde een doel hebben. Ik wilde iets doen wat ertoe doet. Ik wilde niet mijn hele leven omgooien, maar ik was het zo zat om maar gewoon alles te blijven doen zoals ik deed.

Ik durfde eigenlijk helemaal niet, ik was bang voor het onbekende. Het is veel makkelijker om te blijven hangen in iets dat je al kent. Ik ontdekte echter dat het heel makkelijk is om je door angst te laten leiden, maar dat me dat niet verder helpt.

Ik kwam er in onze sessies vooral achter dat ik (weer) mag dromen en dat er heel veel meer haalbaar is. Nu denk ik vooral: ik wens nog veel meer! Je hielp me ontdekken wat echt belangrijk is in mijn leven.

- Anna HM (wil graag anoniem blijven)

“Ik ontdekte een nieuw perspectief ten aanzien van tekenen…..”

Sander deed een Lifeplan Mini

Ik merkte dat ik stagneerde in mijn uren tekenen. Ik dacht dat dit kwam vanwege een gebrek aan feedback van anderen, plus dat ik geen duidelijk plan had waar ik naartoe wilde werken.

Je gaf geen waardeoordelen en stelde vragen omtrent mijn tekenen en mijn wensen. Hierdoor ging ik mij beseffen dat de antwoorden in mijzelf zitten. Het ging voor mij over succes. Maar tekenen, om mijzelf op sociaal gebied verder te ontwikkelen past beter, ook al vindt ik dat spannend.

Ik ontdekte een nieuw perspectief ten aanzien van tekenen dat meer met zijn en doen te maken heeft, dan met hebben.

- Sander - Dordrecht

“het is zichtbaar geworden dat de wijze waarop ik in mijn werk en privé omging met situaties niet anders is maar juist hetzelfde!”

Patrick deed een Lifeplanning

Ik ervaar aan de vooravond te staan van een nieuwe/volgende stap in mijn loopbaan. Mijn visie op leiderschap ontwikkeld zich sterk maar dit maakt ook dat de vraag sterker wordt wat hiermee te doen.

Na het tweede gesprek ervaarde ik een soort van mentale splitsing…….ga ik de focus van dit traject leggen op “doen” of ga ik de focus leggen op “zijn”. Hierin koos ik voor “zijn”.  Voor mij zit in “zijn” meer diepgang en een groter vlak van onbekend terrein. Gaande het traject ontdekte ik dat mijn vraag/zoektocht naar een volgende stap in mijn loopbaan ook overeenkomsten had met privé emotionele vraagstukken.

Het is mooi om te ervaren hoe jij een omgeving creëert waarin ik mij echt vrij heb gevoeld om alle kanten op te gaan in mijn hoofd. Het maakte het mogelijk om te ontdekken dat de coping strategieën die ik mijzelf eigen heb gemaakt……onbewust overlopen vanuit het functionele(werk) naar privé….en vice versa.

- Patrick Hartog - Elst (Patrick wil liever geen foto plaatsen)

Partners

Werken aan eenheid doen we samen. Samen maakt sterker. Samen is een betere toekomst. Voor jou, voor mij voor iedereen. Holistische massage en Life Planning laten je dichter bij zichzelf komen. Om die dingen te doen die je zelf graag wil vanuit passie en bevlogenheid. Als jij op die manier jouw leven leidt draagt dat altijd bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin jij de bijdrage doet die er toe doet. Passend bij jouw eigen ambitie. Op deze pagina over eenheid, vind je een aantal ondernemingen, organisaties en goede doelen. Zij dragen vanuit hun passie en bevlogenheid bij aan een betere samenleving. Heel graag nodig ik je uit er eens een kijkje te nemen.

Vereniging Life Planners Nederland

Beroepsvereniging van Nederlandse (Financial) Lifeplanners

 

 

Herbert Hoveniers

buitengewoon goed

Means in Progress

Als je ook de ambitie hebt om lifeplanner te worden.

 

 

Levensechtfotografie

Potretfotografie en meer

 

 

Life Planners Coöperatie Nederland

Coöperatie van Nederlandse (Financial) Lifeplanners. 

Wil jij voor jouw personeel duurzame waarde toevoegen in de secundaire voorwaarden overweeg dan (financiele) life planning als mogelijkheid.

 

 

Volksuniversiteit Hengelo

Cursussen en Workshops

 

 

Piekartz Director

Jessie von Piekartz Art Director

 

 

United Economy

Is een duurzaam handelsnetwerk, met een eigen munteenheid

 

 

Wientjes Advies

Je financieel planner als vertrouwenspersoon

 

 

Studio Jimmy Lou

Geeft vorm aan jouw bedrijf

webdesign | huisstijl | drukwerk

 

 

Warchild

Steun, Onderwijs en bescherming van oorlogskinderen

Contact

René van den Assem

Leonardstraat 145

7553 XX Hengelo

+31 6 39398128

mail@renevandenassem.com

 

NIEUWSBRIEF

×