Hoe ziet je leven eruit na een levensveranderende gebeurtenis?

Elke levens veranderende gebeurtenis of het nu scheiden, midlife crisis, burn-out, overlijden van je partner of met pensioen gaan is, gaat gepaard met een periode van rouw. Misschien merk je het nog niet maar op enig moment krabbel je weer op en kun je naar de toekomst kijken.

Je krabbelt uit het dal van rouwen

Jouw rouwproces is al een tijdje aan de gang en je bent al een eind op weg. Het diepste dal is geweest. Je merkt dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen.

Hoe wil je verder in jouw leven?

Dat is de vraag die dan in je op zal komen.

Lukt het je niet om dat op een rij te krijgen? Je hebt al van alles geprobeerd, alleen, met je partner of met die goede hartsvriend of vriendin?

Zij geven je vaak een gekleurde kijk en vooral goedbedoeld advies. Hoe zij het zouden aanpakken “als ze jou waren”.

Probleem is dat ze jou niet zijn!

Als, als gevolg van ons werk samen,

Jij gewoon jezelf mag en kunt blijven.

Jij je leven invult met wat jij leuk, belangrijk of interessant vind om te hebben, doen en zijn.

Jij jezelf prioriteit maakt in jouw leven en ook prioriteit geeft aan jouw dromen en wensen.

Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou dat voor jou voelen? Hoe zou dat voor jou zijn?

Nieuwsgierig?

Waarschijnlijk wel, want je bent er nog.  Twijfel niet. Zet jouw eerste stap naar een leven waarin je jezelf prioriteit maakt!

Jouw resultaten na Lifeplanning

  • Je ontdekt wat écht belangrijk voor jou is.
  • Je stelt prioriteiten.
  • Je overwint obstakels.
  • Je bereikt je doelen via jouw eigen lifeplan.
  • Het vuur voor het leven wat jij wilt laait op.

“Je hielp me ontdekken wat écht belangrijk is in mijn leven”

Voordat ik bij jou een lifeplanning ging doen wilde ik niet meer verder hobbelen in mijn leven. Ik wilde een doel hebben. Ik wilde iets doen wat ertoe doet. Ik wilde niet mijn hele leven omgooien, maar ik was het zo zat om maar gewoon alles te blijven doen zoals ik deed.

Ik durfde eigenlijk helemaal niet, ik was bang voor het onbekende. Het is veel makkelijker om te blijven hangen in iets dat je al kent. Ik ontdekte echter dat het heel makkelijk is om je door angst te laten leiden, maar dat me dat niet verder helpt.

Ik kwam er in onze sessies vooral achter dat ik (weer) mag dromen en dat er heel veel meer haalbaar is. Nu denk ik vooral: ik wens nog veel meer! Je hielp me ontdekken wat echt belangrijk is in mijn leven

Anna HM (wil graag anoniem blijven)

Werkwijze

We maken eerst vrijblijvend kennis

We starten altijd met een uitgebreide kennismaking, om te zien of ik degene ben die jou het beste kan helpen. Bij lifeplanning gaan we het namelijk niet over koetjes en kalfjes hebben. We gaan de diepte in. Daarvoor is vertrouwen nodig. Voor een goed resultaat is het belangrijk dat je je veilig voelt om die diepte op te zoeken.

Vervolgsessies, afronding

Als we besluiten om samen verder te gaan, dan plannen we vervolgsessies van anderhalf uur. Daarbij kijken we naar de toekomst; wroeten in je verleden is niet nodig. Vijf gesprekken zijn voldoende om je prioriteiten op een rij te krijgen. Tijdens de sessies krijg je handvatten, waarmee je je toekomstige doelen zelf aan kunt pakken.

We sluiten de sessies af als je je doel hebt bereikt.

Als in de tussentijd blijkt dat je beter gebaat bent bij de hulp van een andere professional, dan kan ik doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk.

Locatie

Voor onze gesprekken organiseer ik een passende ruimte.

Wat mogen we van elkaar verwachten?

Ten eerste commitment. We gaan beiden voor het beste resultaat en daar zetten we ons voor in. Gun jezelf commitment en krijg het resultaat waar je naar verlangt. Maak dus ook tijd vrij voor je lifeplanning. Soms is er niet direct resultaat zichtbaar of voelbaar. Maar zoals altijd: vertrouw op het proces. En op elkaar natuurlijk.
Vertrouwen is dus het tweede dat we van elkaar mogen verwachten. En verder kun je rekenen op respect, veiligheid en eerlijkheid.

Je investering

Tijdens lifeplanning investeer je in jezelf, maar ook in tijd, energie en geld.
Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Van de lifeplanning stuur ik je halverwege en na afloop een deelfactuur.

Contact

René van den Assem

Leonardstraat 145

7553 XX Hengelo

+31 6 39398128

mail@renevandenassem.com

 

NIEUWSBRIEF

×