Afspraak maken

‘ ……ontdekt dat er naast verdriet ook boosheid in mij is opgeslagen,… ‘

Onlangs ben ik bij Rene geweest voor een holistische massage. Wat mij direct trof is zijn open en niet oordelende houding.  Hij voelt en kijkt met je mee en luistert écht naar je. Het helpt om zo samen te kunnen kijken naar wat er zich in mij afspeelt en in mijn lichaam is opgeslagen. Door de massage bij Rene heb ik ontdekt dat er naast verdriet ook boosheid in mij is opgeslagen, dat had ik zelf nog niet gezien. Ik heb dat als bijzonder fijn ervaren, dank je wel hiervoor!

~ Gerrit Noordenbos~

‘ Het was een relaxte en bijzondere ervaring. ‘

Na een korte uitleg (ik was al bekend met holistische massage) op de massage tafel gaan liggen. Vooraf vroeg Rene mij of hij rekening moest houden met beperkingen (bv blessures). Rene ging rustig te werk, geen overbodige info of vragen. Het was een relaxte en bijzondere ervaring.

~ Anita ~

‘ ……pijnlijke punten aan te raken waardoor de massage nog lang kan doorwerken. ‘

Ik heb een aantal massages mogen ontvangen. Het is mij erg goed bevallen. Rene straalt rust uit en is ook niet bang om pijnlijke punten aan te raken waardoor de massage nog lang kan doorwerken. Er is volop ruimte om na de massage mijn ervaring te delen. Ik ga zeker weer een massage plannen.

~ Anita Hesselman~

portret

Contact

René van den Assem

Hazenweg 50, 1e verdieping

7556 BM Hengelo

+31 6 39398128

mail@renevandenassem.com

 

NIEUWSBRIEF

×